rengashotelli rengasvarasto

Rengashotelli eli renkaiden kausisäilytys

Rengashotelli Säilössä renkaiden kausisäilytys on helppoa ja vaivatonta. Rengashotelli nimensäkin mukaisesti tarkoittaa sitä että sen jälkeen kun olet tuonut renkaasi rengashotelliin olosi on kuin hotellissa asioidessassasi. Rengashotelliin ajaessasi rengashotellissa huolehdimme autosi renkaiden vaihdosta, renkaiden pulttien oikean kireyteen kiristämisestä, renkaan ilmanpaineen tarkastamisesta. Rengashotelli huolehtii halutessasi myösrenkaiden ja vanteiden pesusta samalla kun rengashotelli kuljettaa ja varastoi renkaat oikeaoppisesti. Kokonaisuutena siis rengashotelli on erittäin helppo ja vaivaton palvelu autoilevalle ihmiselle.

Viisi hyvää syytä käyttää rengashotellia

  • Ei tarvitse itse kannella varastosta likasia renkaita, ja renkaiden vaihdon hoitavat ammattilaiset, jolloin säästät aikaa ja vaivaa
  • Kotona säästyy varastotilaa muun tarpeellisen tavaran varastointiin
  • Renkaat säilytetään oikeissa olosuhteissa, jolloin renkaiden käyttöikä pitenee ja liikenne urvallisuus paranee
  • Renkaiden varastointiin liittyy aina paloturvallisuus riski ja renkaita ei tulisi koskaan säilyttää kellarikomeroissa tms.
  • Renkaiden pesu onnistuu ammattilaisilta oikeilla välineillä ja aineilla samalla kertaa

Halvimmillaan Rengashotelli Säilössä voit varastoida renkaasi edullisesti renkaan vaihdon yhteydessä. Tutustu edullisiin rengashotelli hintoihimme!

Renkaiden oikeaoppinen säilyttäminen

Rengashotelli Säilössä huolehdimme renkaiden oikeaoppisesta säilyttämisestä. Oikeaoppiseen renkaiden säilyttämiseen tulee kiinnittää hyvää huomiota. Rengashotellissa me huolehdimme renkaistasi niinkuin omista renkaistamme eli varastoimalla renkaasi rengasvalmistajien antamien ohjeistuksien ja suosituksien mukaan riittävän kuivassa ja oikeassa lämpötilassa. Oikealla säilytyksellä on suuri merkitys renkaiden käyttöikään ja sitä kautta vaikutus myös liikenneturvallisuuteen.

Viisi vinkkiä oikeaoppiseen renkaiden varastointiin

  • Varaston lämpötilan tulisi olla +15 ºC ja 0 ºC välillä. Yli +25 ºC lämpötilassa saattavat kumin ominaisuudet muuttua siten, että sillä on vaikutusta renkaan lopulliseen käyttöikään. Viileällä varastoinnilla ei ole huonontavaa vaikutusta renkaisiin.
  • Renkaita ei tulisi säilyttää varastossa missä ilma on hyvin kosteaa. Varaston ilman kosteus ei saa olla niin suuri, että vesi tiivistyy renkaalle. Rengasta ei saa varastoida niin että se on alttiina vesisateelle tai roiskevedelle.
  • Varaston tulisi olla pimeä, koska rengasta tulee suojella valolta, erityisesti suoralta auringonvalolta ja voimakkaalta keinovalolta, joiden ultraviolettipitoisuudet ovat suuria.
  • Varastotilassa ei tule olla sähkölaitteita, kuten esimerkiksi fluoriloiste- tai elohopeahöyrylamppuja, suurjännitteisiä sähkölaitteita joista saattaa syntyä sähkökipinöitä tai hiljaisia sähköpurkauksia.
  • Renkaat tulisi varastoida niin, että ne pystyisivät olemaan mahdollisimman luonnollisessa muodossa vapaasti, niin ettei niihin kohdistu jännitystä, puristusta tai vääntymistä.