Renkaiden kausisäilytyksen ehdot

Säilytykseen tuomalla asiakas sitoutuu noudattamaan alla olevia ehtoja.

Renkaiden tuonti säilytykseen tapahtuu varaamalla sopivan ajan ajanvarauskalenterista.

Renkaiden säilytys on yhtäjaksoista kausisäilytystä. Säilytysmaksu tulee olla maksettu ennen kuin asiakas tuo renkaat säilytykseen. Yritys lähettää asiakkaalle vahvistuksen onnistuneesta varauksesta sähköpostitse. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Renkaiden säilytykseen tuominen  ja säilytyksestä noutaminen tapahtuu ennakkoon kalenterista varattuna ajankohtana.

Asiakas on velvollinen varaamaan renkaiden nouto-/vaihtoajankohdan vähintään seitsemän (7) vuorokautta ennen renkaiden noutamista. Noutoajan varaaminen tapahtuu ajanvarauskalenterista. Kaikki vapaat vaihto- , tuonti- ja noutoajat ovat näkyvillä ajanvarauskalenterissa.

Mikäli asiakas jättää maksamatta säilytysmaksun ja ei nouda renkaita kauden jälkeen, on  palveluntarjoajalla tällöin oikeus hävittää renkaat asiakkaan kustannuksella.

Yritys ei ole korvausvelvollinen asiakkaan renkaisiin tai vanteisiin säilytykseen aikana tulleista vioista ja vaurioista.
Emme vastaa hajonneista lukkopulteista, lukkopulttien avaimista tai kadonneista ja hajonneista lukkopulttien avaimista. Lukkopultit ovat aina asiakkaan omalla vastuulla.
Varastoimme ainoastaan renkaita ja vanteita. Emme siis varastoi mm. pölykapseleita, pultteja, muttereita, soviterenkaita ja lukkopultin avaimia, joten säilytäthän nämä itselläsi esimerkiksi autossasi.

Kausisäilytyksen hintaan ei kuulu muita palveluita  kuin renkaiden säilyttäminen palveluntarjoajan varastossa ja kuljetus sesonkiaikana vaihtopaikalle. Rengassesongin ulkopuolella perimme 25€ toimitusmaksun renkaiden luovutuksesta asiakkaalle. Asiakkaalla on mahdollisuus tilata erikseen tarjottavia lisäpalveluita.